2010-04-25
 22:57:49

LFRK

I dag var det andra omgången i Allsvenskan, denna gång arrangerade Lagga tävlingen. Ina har varit lite speciell senaste veckan, typ svårriden. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är väldigt svårt att få henne att gå bra, kan vi säga. Vi kom inte alls överens på framridningen, så trodde verkligen att jag skulle rida någonstans i botten. Inne på banan så gjorde vi ingen megaritt heller direkt, var väl kanske värd 55% som max. Särskilt med den stränga domaren också, plus att hon bytte i galoppen (någon hon inte skulle göra) så det kom verkligen som en chock när jag låg på andraplats med mina 63%.

Blev nedpetad av två stycken som gjorde betydligt snyggare ritter än mig, men lyckades ändå knipa en fjärde placering. Fick lite gulliga priser, bland annat två påsar med hästgodis (kan lova att Ina blev glad för det) fast de innehåller tydligen aska. Vågar man verkligen ge det till sin ponny? Höhö.

Laget hamnade utanför placering, men det var inte vår dag helt enkelt. Nästa gång ska vi rida bättre än någonsin!

Det var allt jag hade att säga för i dag, sov gott nu och ha det kul i skolan i morgon.

2010-04-21
 19:12:53

Äntligen en design

Moa, en av alla mina underbara vänner, som är typ überbra på Photoshop och allt därtill, har tagit sig an att göra en makeover på min blogg. Lovely!

Nu blir den inte så opersonlig längre.

2010-04-20
 21:13:25

Ännu en ny blogg...

... Och varför blir det så? Har säkert ett tiotal bloggar vid det här laget, men startar ändå alltid en ny. Ja ja, ska försöka hålla mig vid denna. Och jag bokstavligen suger på att göra designer, finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja hjälpa mig med att få en anständig design?

Skriver mer senare, ska hoppa in i duschen nu!