2010-06-09
 22:18:50

Träna

Red lite i ridhuset i dag, gick finfint. Galoppen är lite fyrtaktig just nu, eftersom vi inte trimmat på den så mycket senaste veckorna. Men mot slutet så började det släppa. Känns bra faktiskt, älskar verkligen att rida!
2010-06-07
 22:52:56

Finally

Hon känns bra i kroppen nu, testade på att trava och galoppera lite i dag. Det gick superbra! Det enda som känns nu är att hon är väldigt stark och stel i nacken. Hon hänger sig gärna i handen om hon inte blivit ordentligt riden på ett tag, så det är bara att mjuka upp det, så kommer hon bli finfin - hoppas jag!

Hästar är ju väldigt oberäkneliga djur, så hon är säkert ofräsch i morgon igen. Nej, skojade bara, men man vet aldrig när det slår till igen..


Suddig bild, men shit the same!
2010-06-06
 18:18:57

Mygg hjärta Ina

Rubriken säger väl allt? När jag och Ina var ute och skrittade i dag så blev vi bokstavligt talat attackerade av mygg. En hel svärm, och jag skojar verkligen inte när jag säger att det var den största svärmen jag sett i hela mitt liv! De satte sig överallt, Ina var hur irriterad som helst och mina ben är helt rödprickiga..

Stackars häst, tror att det finns en slags dragningskraft runt henne, eller något. Skojade bara, men det kändes så just då. Hade tidigare varit ute med en av ridskolans ponnyer och gått exakt samma väg. Men när jag red henne så kände vi knappt någonting. Skumt?
2010-06-03
 14:58:37

Promenad

I går fick Ina gå på en liten promenad på typ en halvtimme. Något pigg, ville bara springa runt som en idiot hela tiden, haha. Hon börjar även bli rund som en köttbulle igen, hon är galet lättfödd, så när hon vilar blir hon tjock som bara den. Hon går till och med i en specialhage, eftersom hon blir så fet annars.
I kväll så ska jag på projektledarutbildning, ta ett gruppfoto med styrelsen och därefter åka ut till stallet och promenera med bolly-polly. Blir något sent, kommer inte vara där ute förrän vid åtta-halv nio, men det spelar inte så stor roll nu när det i princip är lov. Visst är det skönt?

Dessutom så träffade jag på en i stallet, vars döttrar rider på ridskolan, som jag vunnit presentkort hos. Hon jobbar nämligen som massör. Vi har kommit överens om att hon ska titta lite på Ina. Jag tror ju att det är något i bogarna, fast det är ju bara som det känns. Hur som helst, hon ska känna lite på henne och därefter avgöra om det är någon infektion eller om hon bara är stel typ. För om hon bara är stel så ska hon masseras. Kommer nog bli super!

Det var nog det, så nu ska jag hoppa in i duschen. Plugga lite efter det och sedan dra mig mot Idrottens Hus. Puss!
2010-06-01
 19:39:03

Vila

Det blev vila för Ina i dag (inte för att hon tränas så jättehårt just nu..) för nu ska jag ut med mina kompisar, det är viktigt att vara med dem med! Kommer inte bli något mer inlägg i dag, så vi hörs väl helt enkelt i morgon!