2010-07-18
 22:14:03

Söndagen den artonde juli

I dag har varit en sådan där dag som man måste ha ibland, men som är väldigt tråkig. Har för det första städat huset, gått ner med soporna och allt det där. Har även flyttat in till mitt rum nu, ska bli ganska skönt faktiskt. Sedan har jag pluggat lite, har äntligen börjat spåna på mitt PM-arbete. (Går sommarskola nu, för jag råkade få IG på en kurs) och sedan har jag bara kollat på Cougar Town och Paradise Hotel. Ingen ridning i dag, har ridit dubbelt upp nästan hela veckan, så nu red Anna Ina medan jag fixade det här. Har en förmåga att prioritera hästen och sen kommer städningen på kanske 5 minuter, så hade en dag för allt det här.

Nu i veckan ska jag ha en riktig hästvecka. Rider både Ina (så klart) och Sapphire hela veckan, men även "lilla" Zvante mot slutet av veckan. Tänkte ta med kameran ut och fota lite, för jag har nästan inga kort. Är så dålig på det, men ska försöka få några nya bilder på Inas fina mage..

2010-07-18
 22:04:12

Ett nytt försök

Ska försöka blogga igen. Denna gång tror jag inte att jag bara ska fokusera på hästarna. Är ju ingen sm-ryttare med tusen ponnies, så har inte så mycket att dela med mig av, annat än vad jag gör med Ina. Kommer absolut fortsätta blogga om vår vardag, men en lite mer av en allroundblogg. Har ni något tips om vad jag ska skriva om, så får ni jättegärna kommentera det nere i kommentarsfältet!

Puss